Posted in Tapas og tapasrestauranter

Uformelt Stilig På Restaurant Og Møte

Uformelt Stilig På Restaurant Og Møte Posted on 27th november 2021Leave a comment

Det er mange måter å fremstå på i ulike situasjoner. En viktigere hendelse kan være for eksempel et forretningsmøte eller et jobbintervju. Vi har alltid hørt at man må kle seg formelt og framstå med verdighet og kontroll. En annen måte å vise at man har kontroll på, er å eie sin egen stil.

Det vil si at man har så god peiling på mote og stil at man kan kombinere de riktige detaljene. Dette kan fort gå galt om man gjør det feil. Med Stayhard nyankomne rabattkode kan du få både gode tilbud og en uformell, men stilig mote du kan bruke i det offentlige.

Hvordan gå fram

Det å dempe uttrykket kan være med på å løse opp en anspent situasjon på. Det er en fin balansegang mellom uformell og sjuskete, noe man for all del må unngå om det står om store kontrakter eller karriere. Selv om man er uformell så betyr det ikke at man ikke bryr seg om sin representasjon. Det er lurt å tenke på helhetsinntrykket, kombinasjon av jakke, bukse, sko og hvilke design man velger. Stayhard er kjent for sine her-og-nå plagg som forteller kundene at de lever i nuet. Da viser man også til omverden at det er nå det gjelder.

Her er noen tips

Stayhard fører noen av de største og mest kjente merkene innenfor moteklær og dagligdagse plagg. Ha fokus på å vise at du er selvbevisst uten å ta deg selv høytidelig. Med det mener vi at du godt kan kjøre en stil med frakk og chinos. Detaljene er viktig, men ikke la det skinne gjennom.

Hvor skal dere møtes? På en restaurant vil man legge igjen hatt, frakk og skjerf i foajeen. Dermed legger man seg flat hva angår resten av plaggene. En skjorte vil anbefales, men også en stilren genser viser at du har tenkt over at du vil ha jobben. Stayhard har tenkt gjennom hva norske menn trenger av klær både til uformelle og formelle anledninger.

Hvorfor bruke uformelle klær

Det er viktig å få fram at en møte på en restaurant er et viktig møte, og noe man ikke skal sjuske bort. Men uformelle klær hjelper oss å slappe av og nyte opplevelsene. Man får faktisk mer ut av hver situasjon, fordi man ikke stresser med å tenke på hvordan man ser ut. Det kan likevel være smart å tenke på at man har en ryddig frisyre, har barbert seg og lukter godt. Med Stayhard kommer man langt og kan nyte et viktig restaurantbesøk!

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *