Posted in Tapas og tapasrestauranter

Feire brystoperasjonen med en god middag

Feire brystoperasjonen med en god middag Posted on 14th november 2022Leave a comment

En brystoperasjon er ikke et veldig omfattende inngrep, men for mange kan det være et inngrep som endrer livet gjennom økt selvtillit og bedre kroppsfølelse. Dette er verdt å feire, og hvorfor ikke feire med en kveld ute på byen, kanskje med kino, teater eller en god middag. Eller hvorfor ikke kombinere kulturopplevelser med en middag etterpå?

Ta deg tid til restitusjon

Nå er det ikke slik at du kan løpe rett ut på byen og feire etter en brystoperasjon. Legene hos motiva norge vil anbefale deg å ta det med ro i starten. De første dagene skal du verken løfte tungt eller kjøre bil. Du skal heller ikke trene de første ukene, og du kan ikke gjøre skikkelig hardtrening før seks uker etter operasjonen. Så selv om du kan bestille trygge brystoperasjoner fra motiva norge, må du likevel ta deg tid til å komme deg etter operasjonen. Det er tross alt snakk om et kirurgisk inngrep.

Ta feiringen senere

Det kan dessuten ta noen uker å venne seg til den nye kroppen, og ikke minst finne nye klær som passer og som framhever skjønnheten din. Men når du har kommet deg skikkelig, og føler deg i form til det, er det absolutt på sin plass å feire. Du kan feire alene eller sammen med kjæresten eller venninnene dine. Det er helt opp til deg hvem du inviterer og hvordan du feirer.

Oppdag nye spisesteder

Kanskje dette er anledningen til å oppdage og prøve nye spisesteder. Du kan jo lete etter nye spisesteder på nettet mens du hviler etter operasjonen, og planlegge hvor du helst vil gå ut og spise. Kle deg ekstra fint og gjør kvelden spesiell. Nå når det er så mye trist som skjer ute i verden, er det ekstra viktig å ta vare på de rundt deg og gjøre fine ting sammen med dem du er glad i. Benytt enhver anledning til å feire livet og være sammen med folk som gjør deg lykkelig. Du kan føle deg godt ivaretatt hos motiva norge, og kanskje blir operasjonen et fint vendepunkt i livet.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *