Posted in Tapas og tapasrestauranter

Restaurantene du må besøke!

Restaurantene du må besøke! Posted on 27th mai 2021Leave a comment

Restaurantlivet har endret seg drastisk i de siste årene. Det handler ikke bare om å få i seg et måltid hos de lokale resturatene dine når du er sulten. I dag handler det om opplevelse, kultur og en atmosfære!

Restaurantlivet har blitt en stor finansiering hos mange, og i dag har restaurantlivet blitt et eget fag på videgåendeskole. Vi lærer allerede elever å lage mat på barneskolen og ungdomsskolen, men hvorfor er det så viktig å lage måltider? Alt vi spiser inneholder næringsstoffer som er viktig for våre normale kroppsfunksjoner, og dermed er det viktig å vite hva slags retter man skal lage og hva man skal spise.

For en rekke ufattelige sunne måltider stappfulle av næringsstoffer, bør du dra innom NordVegan i Oslo. Her blir du servert miljøvennlige og sunne retter som fargerike vårruller, spicy hamburgere og lasagne. Menyen hos NordVegan endrer seg hver dag, så det er alltid noe spennende og unikt å smake på!

Dersom du er opptatt av kultur, bør du dra innom Sawan i Oslo. Denne restauranten ligger i det fine området Frogner og byr dermed på en fin utsikt til maten. Menyen her er basert på en moderne versjoner av thai-retter. Her har du muligheten til å bestille wok med ferske grønnsaker med thailandske urter eller en suppe med sjømat som reker og kamskjell. Swan er en opplevelse man ikke bør gå glipp av!

For et par lette måltider, bør du dra innom Oslo Raw. Dette stedet er svært populært hos unge på grunn av deres fargerike og Instagram-vennlige meny. Dette stedet har tatt sosiale medier med storm, takket være deres sunne og delikate retter. Her får du kaker, vafler og godbiter lagd fra bunnen av med sunne ingredienser. Oslo Raw er opptatt av å sørge for velvære til sine gjester og serverer alltid måltidene med et stort smil og varme!

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *