Posted in Tapas og tapasrestauranter

Lag en pop-up restaurant for familien i hagen!

Lag en pop-up restaurant for familien i hagen! Posted on 14th mars 2021Leave a comment

Coronapandemien har tatt fra oss gleden ved å dra på restaurant. Noen steder i landet er restauranter og kafeer stengt. Der hvor de fremdeles holder åpent er det kanskje likevel ikke så fristende å dra? Vi har den perfekte løsningen: bestill takeaway og lag restaurantfølelsen i hagen i sommer!

Lag restaurantstemning i hagen

Hvordan lager man restaurantstemning i hagen? Det viktigste er kanskje nettopp det å pynte uteplassen på en måte som skiller seg ut fra hvordan den ser ut til hverdags. Start med noen lekre utendørstepper, for å skape en lunhet på terrassen. Det vil virkelig hjelpe på stemningen. Gå for flere runde tepper, eller et større firkantet teppe. Trendcarpet har så mange fine utendørstepper, at vi nærmest kan garantere at du kommer til å beholde teppet ute, selv om dere pakker ned resten av «restauranten» deres. Pynt bord og vegger ledlys, lanterner og levende lys. Dersom det ikke er noen vegger der, går det an å bruke en romdeler, eller finne andre kreative løsninger. Dekk bordet med en duk som matcher teppet, levende lys og fine servietter.

Lag en temakveld

Hva med å tilpasse stemningen og dekoren med maten dere bestiller? Skal dere ha indisk, thai, eller italiensk pizza? Bruk litt tid på å finne ut hva slags pynt som kan funke. Har du kjøpt et utendørsteppe med en tidløs farge med matchene duk, kan dette passe til mye forskjellig. Musikk er en viktig stemningsfaktor, og det er lett å finne musikk som passer til temakvelden. Søk etter restaurantmusikk på Spotify, og vipps vil du få massevis av forslag som kan ta kvelden til nye høyder.

Vær kreativ

I en tid hvor vi har mindre frihet og færre fritidstilbud, er det viktig å ta kreativiteten i bruk. Særlig dersom du har barn kan det å sette opp en liksomrestaurant med spennende mat på lørdager være en sårt trengt ting å se frem til. Bruk det gode vår-og sommerværet som kommer fremover til å samle familien og gjøre noe gøy sammen. Kanskje dere også kan leke restaurant og lage maten selv? Eller hva med å flytte møblene på terrassen og sitte rett på det nye teppet på bakken? Små ting som å forandre på det normale er spennende for barna. Ta med noen puter, en kortstokk eller litt is ut på teppet, og kos dere sammen.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *