Posted in Tapas og tapasrestauranter

Ny tapasrestaurant i Kristiansand

Ny tapasrestaurant i Kristiansand Posted on 11th august 2020Leave a comment

Kristiansand har fått sin andre tapasrestaurant, og med det blir det konkurranse på dette området i Sørlandets hovedstad. Den nye restauranten heter Mercado, og åpnet der Rasmus Tallaksen lå tidligere. Som navnet tilsier, blir dette et sted for spansk mat og småretter. Det blir også andre typer middelhavsmat, som for eksempel mezze som er den libanesiske versjonen av tapas. Bak restauranten står selskapet Mat & Uteliv, som allerede har et tosifret antall restauranter i byen. For å følge med restaurantlivet i Kristiansand, er det lurt å lese Krsby, som følger opp konkurransen med nyheter og anmeldelser.

Hvor tøff blir konkurransen?

Ledelsen i Le Monde ser ikke ut til å ta det så tungt at de nå får konkurranse om tapasmarkedet. Tvert imot tenker de at flere tapasrestauranter kan gi enda mer oppmerksomhet om denne typen mat. De er først og fremst opptatt av at dette kan være med på å gi enda flere sørlendinger smaken på spansk mat.

Le Monde er særlig kjente for sine utsøkte og rikholdige tapasfjøler som serveres på kveldstid, med delikatesser som indrefilet, kamskjell, og mye annet. Om Mercado kan konkurrere med dette, gjenstår med andre ord å se.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *