Posted in Norske topprestauranter

Maaemo i Oslo

Maaemo i Oslo Posted on 9th september 2019Leave a comment

Maaemo er ikke bare den beste restauranten i Norge i dag, den er trolig den beste restauranten i Norge gjennom alle tider. Den var den første i Norge som fikk tre stjerner i Michelin-guiden i 2016, etter å ha kommet opp i to stjerner allerede i 2012, to år etter at restauranten åpnet! Restauranten der Espen Bang er kjøkkensjef har også blitt inkludert på lister over verdens aller beste restauranter.

Oslos stolthet

Maaemo ligger ved Schweigaards gate, ikke så langt fra Barcode. Det er en bitteliten restaurant kjent for kompromissløs gastronomi der alt gjøres for å tilfredsstille de få, kresne kundene. Alle ingrediensene er lokale, eller til nød nordiske, og alt er økologisk. Menyen du får servert består av 20 bittesmå smaksopplevelser, som vil avhenge av sesongen. Maten er kunstnerisk anrettet og behandlet på virtuost vis.

Er det vinter, vil du garantert få mye sjømat – alt fra piggvar og sjøkreps til kamskjell og østers. Ellers vil du få mange overraskelsker underveis – hva med urtekrydret vaffelrøre servert i en perle? Men husk at en slik middag koster flesk – med anbefalt drikker kommer du opp i en pris i overkant av 3 500 kroner.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *