Posted in Tapas og tapasrestauranter

Kombiner trening og sterk mat

Kombiner trening og sterk mat Posted on 21st februar 2021Leave a comment

De fleste begynner kanskje å tenke på «sommerkroppen» når dagene blir lysere. I ulik grad legger folk faktisk veldig mye tid ned i å trene. Ikke bare for det ytre, noe som er vel og bra. En bedre hverdag med god helse er aller viktigst for veldig mange.

Dessverre er det like mange som hopper av karusellen etter bare noen uker som faktisk klarer å bygge seg en sommerkropp de kan være stolte av. Det krever mye av dem, men det som er bra er at alle kan klare det.

Føl deg berettiget sommerkroppen

Av og til skal det bare noen små justeringer til. Det kan være så enkelt som å finne riktig metode, eller å skaffe seg megakule sko fra butikken. For andre kan det hende at et legebesøk kan være det som skal til. Kanskje har du mangler på vitaminer eller en hofte som trenger en annen måte å trene på.

Når man har fikset alle uløste problemerkan du begynne å trene på den måten som gir effekt.

Kanskje kan du spise mer ute for å få de beste rettene med sterk mat, uten at det koster deg mer. Kutt ned på alt som er unødvendig.

Spis sterk og sunn mat

Det er en kjensgjerning at de som trener må få i seg næringsrik mat. Når vi snakker om sterk mat, så er det generelt krydder og urter som gjør maten slik. Her er noen krydder som gjør maten sterkere:

  • Paprika
  • Ingefær
  • Estragon
  • Kajennepepper
  • Jalapeno
  • Chili

Disse smakstilsetningene gjør at tungen løper løpsk, blodet koker og du begynner å svette. Det setter i gang en prosess som også påvirker forbrenningen. Dessuten er det lurt å bruke ekte råvarer når man skal lage seg sterk mat, fordi da får man bedre utnytte av dem. Kokkene på restauranter lager ofte sterk mat. De benytter perfekt mengde av krydder for å få fram smak og aroma.

Tren jevnt og hardt for sommerkroppen

En sommerkropp kommer ikke av seg selv. Man må trene mer enn man hadde trodd at man klarte, og kanskje man må trene litt til. Det betyr ikke at man kan la være å spise og nyte god mat. Tvert i mot må du kanskje vurdere å spise enda mer.

Begynn nå for sommerkroppens skyld.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *