Posted in Tapas og tapasrestauranter

Fristende bilder av pannekaker

Fristende bilder av pannekaker Posted on 8th desember 2020Leave a comment

Den internasjonale pannekakedagen har eksistert lenge. Til glede for de fleste av oss, men særlig kanskje barn? Pannekaker finnes i mange forskjellige varianter. Det er nok pannekake goder til flere fotoalbum! Sjelden skal det mer til enn et fotografi av pannekake, eller ordet pannekake før du bare må ha en ekte god norsk pannekake!

Fotorammer av fristende bilder

Pannekaker er lettlagd og allsidig mat som egner seg til alle måltider, enten det er frokost eller dessert. Det er forrykende godt som nattmat! Hva du velger som tilbehør veksler med når du spiser. Tenk deg flotte innrammede bilder av pannekaker rullet med brunost og bacon? Snakk om flott bilde på veggen. Hos bgafotobutikk.no har de høykvalitets rammer som gir bildene dine det lille ekstra. Alle liker bilder, eller minner, som de er. I alle rom i hjemmet passer det med speil, innrammede bilder og dekor som knytter alt sammen. Fotobutikken har utvalg som tar hånd om alles behov, og det er ingenting som sier hjem mer enn fotografier plassert i rommet. Noen rammer stående på en hylle, og familiebilder som Canvas med husets kjæledegge.

Verden rundt med pannekaker

En reise til alle land hvor pannekaken er en stor ting tar for mye penger og tid. Finn dine favoritt fotografier og lag dine egne fotoalbum. Fotobutikken har kvalitetsalbum, i tillegg til rammer og speil! Her er en liten liste over noen pannekake-gleder rundt i verden:

  • Norge: Kjent for både lunsj, middag og dessert pannekaker. Vakre fristende fotografier av pannekaker skaper glede for alle. Det er vanskelig å ikke lage noen pannekaker! Tirsdag er Norges store Pannekakedag!
  • Russland: Her heter pannekaken Blini. En grov pannekake, som er litt søt, men og velsmakende ikke søt-og-ikke-salt. Smaker fortryllende med Løymo (rogn fra sild).
  • Frankrike:  Det Franske navnet er Crepe. Søthet avhenger av om det er frokost, lunsj eller middag.  
  • Tyskland: I Tyskland kalles pannekaker Plinsen. Serveres både søt og ikke-søt med grønnsaker, ost, syltetøy med mer.
  • Sudan, Etiopia, Somalia og Eritrea: Pannekaken er kalt Injera. Denne surdeigspannekaken er laget av teff-mel, og har lange tradisjoner i mange Afrikanske kjøkken.
  • USA: Tykke, bløte pannekaker som ikke er søte, ei heller salte. Vanligst til frokost og lunsj.
  • Sverige: På svensk er ordet Pannkaka. Spises mest til lunsj og middag, og de er ikke-søte-og-ikke-salte. Torsdag er Pannkaka-dagen i Sverige.
  • Sør-Amerikas: Pannekaken heter Tortilla, og er veldig populær til lunsj og middag. Veldig ulik vårt bilde av pannekaken. 

Hver dag er det fristende mat fotografier i sosiale medier. Fristende goder, og flotte bilder i moderne rammer og trerammer. Det er lett å kjenne sulten roper når vi hver dag overøses av bilder, posters, og plakater av fortryllende mat.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *