Posted in Tapas og tapasrestauranter

Atmosfæriske restauranter

Atmosfæriske restauranter Posted on 2nd mai 2020Leave a comment

Enhver person i restaurantnæringen vet at maten er viktig og at atmosfæren er omtrent like viktig. Å nyte maten sin i omgivelser som passer til maten spiller en stor rolle for matopplevelsen. Derfor kan alle restauranter vinne mye på å investere i innretning. Her er noen tips hvordan man kan få en atmosfærisk restaurant.

Levende lys

Det eldste trikset i boken er selvsagt levende lys. Det er noe med den spedde flammen og lukten av stearin som frambringer en koselig stemning. Dersom man er på restauranten i forbinnelse med en date, da kan flammen også være et romantisk samlingspunkt for middagen.

Vegge og tapet

Hvordan et rom føles avhenger i høy grad av rommets vegger. Et rom med lyse vegger vil føles mer åpent og ryddig, mens et rom med mørke vegger vil føles mer intimt og koselig. Derfor bør alle restauranter sterkt vurdere hvilken type tapet de velger til lokalene sine. Om en er tvil om hvilket tapet som er rett for rommet sitt, da kan en besøke Familietapeter.no, en site som har et stort utvalg og gjerne sender tapetprøver slik at man kan visualisere seg hvordan det ville sett ut i restaurantlokalene.

Dekorasjoner

Når en kunde besøker restauranten din er det viktig at han/henne føler seg hjemme. Planter og bilder er kan hjelpe med å fylle ut tomme vegger og hjørner, og gir sjel til lokalet.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *